top of page

Voel jij de onrust?

Onrustige gevoelens en gedachtes, we worden er dagelijks mee geconfronteerd.Veroorzakers van sommige zijn makkelijk te vermeiden de TV en sociale media kun je natuurlijk gewoon uitzetten of niet meer bezoeken als je er last van hebt en als dat niet meer lukt kun je ook altijd nog een coach inschakelen.

In je gewone dagelijkse leven zijn er echter ook dingen die je een naar gevoel geven en die je niet altijd zomaar uit kunt zetten.

De energierekening is een van die dingen, die moet gewoon betaald worden en dat is voor heel veel mensen een probleem op dit moment. Hoe los je dat op? De bakker in je dorp besluit om zijn zaak te sluiten, waar ga je nu je brood halen? Al deze dingen waar je niet direkt invloed op hebt veroorzaken onrust. Natuurlijk zijn er nog ontelbaar veel dingen meer die hier een bijdrage aan leveren en gelukkig is er ook meestal wel wat aan te doen, vraag om hulp als het je in je eentje niet lukt om er wat aan te doen.En hoe zit het met je eigen energie? Door alle onrust die er op het moment is kan die ook behoorlijk onder druk komen te staan. Ben jij gevoelig voor alles wat er om je heen gebeurt of heb jij een manier gevonden om het allemaal zo weinig mogelijk binnen te laten komen?
En dan bedoel ik niet dat je je kop in het zand steekt of jezelf aansluit bij een groep die deels dezelfde mening heeft als jij, waardoor jij je veilig waant tegen alle onrust want die zal je dan zeker ergens om je oren slaan.


Onrust ontstaat vaak door piekeren over wat de gevolgen zouden kunnen zijn en daar kun je wat aan doen. Ik geef je een paar tips om het piekeren te verminderen.Gedachtes zijn bijna nooit waar

Als jij vindt dat ze wel waar zijn kun je er dan wat aan doen om de uitkomst te veranderen?

Zet wat je moet doen om in wat je wil doen

Er is geen goed of fout in hoe jij je leven inricht zolang je anderen niet beschadigd of bewust te kort doet.


Ik hoop dat je op deze manier wat meer rust krijgt, en lukt het je niet alleen vraag hulp. Ik help je graag om de onrust weg te halen zodat er weer rust komt.
11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page