top of page

Chaos in je hoofd


Het houdt maar niet op, er komt steeds meer bij en voor je het in de gaten hebt is het een chaos in je hoofd.

#Rust in je chaotische hoofd, is dat waar jij naar op zoek bent?


Door alle mediaberichten zowel via radio als televisie zie je soms door de bomen het bos niet meer. Er gebeurt ook best veel op dit moment, of is dat alleen maar een gedachte die jij hebt?


Stevig in je schoenen staan en je eigen hoofd volgen is soms best ingewikkeld, vooral als je ook nog rekening wilt houden met je naasten. #Onbewust sluipt er meer naar binnen dan je eigenlijk wilt. En voor je het weet hou jij weer alle ballen in de lucht en vergeet daarbij dat jij er ook nog bent. Niet alleen in je thuissituatie maar ook op je werk kun je daar behoorlijk veel hinder van ondervinden.
Je lichaam doet zijn best om alle invloeden zo goed mogelijk te verwerken, en als jij goed luistert en op tijd rust in bouwt zul je merken dat je hoofd rustiger wordt.


Bewust zijn van wat er om jou heen gebeurd, en dat is vaak iets heel anders dan waar je hoofd het zo druk mee heeft. Een ander nadeel van de chaos in je hoofd is het mogelijk foutief programmeren van je zenuwstelsel waardoor je ook nog eens onverklaarbaar #pijn kunt hebben in je lichaam.


Meer weten, of tips op maat ontvangen boek nu een gratis

kennismakingsgesprek.


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page