top of page
White Structure

Mentale ondersteuning bij
stress en burn-out

Snel hulp nodig laat je emailadres achter

Thanks for submitting!

  • Instagram
  • Facebook
  • Linkedin

Heb jij veel last van stress, loop je tegen een burn-out aan of ben je aan het opkrabbelen uit een burn-out? Als stresscoach bied ik bij Lifecoaching 2020 de mentale ondersteuning die jij nodig hebt. Het is belangrijk dat jij niet te lang rondloopt met stressklachten, zet daarom de eerste stap naar verandering. Dit is gelijk de moeilijkste stap, maar als jij gelooft dat je het kunt ben je al over de helft!

Burn-out en stress verhelpen

Wanneer jij last hebt van stress of een burn-out ben je ongetwijfeld op zoek naar een effectieve behandeling die jou van deze klachten afhelpt. Bij Lifecoaching 2020 ben je aan het juiste adres voor passende ondersteuning bij een burn-out of stressklachten. . Ik voorzie jou van de juiste kennis en tools zodat je handvatten hebt om je klachten aan te pakken.

Mijn werkwijze

Ik bied jou graag de mentale ondersteuning waar jij op dit moment behoefte aan hebt. Ik sta voor je klaar met een luisterend oor en handige tips. Je kunt bij mij terecht voor een sessie die volledig op jou en jouw behoeften wordt afgestemd. Het gesprek kan plaatsvinden op een locatie naar wens, telefonisch, via een videogesprek of zelfs via de mail. Tijdens het gesprek krijg je de ruimte om alles eruit te gooien wat jou op het hart ligt. De sessie kan een kwartier tot een uur duren; dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen!

Neem contact met mij op

Ik ben graag jouw luisterend oor en bied je passende mentale ondersteuning bij stress- en burn-outklachten. Heb je vragen of wil je graag kennis met mij maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op door te bellen naar 06-26587291 of plan direct een kennismakingsgesprek in via deze website. Ik zie je graag snel!

bottom of page