top of page
White Structure

LEVENSCOACHING

Laat je mailadres achter voor een snel antwoord

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin

Jouw coach bij persoonlijke ontwikkeling

Heb jij moeite met nee zeggen, voor jezelf opkomen of heb je een laag zelfbeeld? Dat is precies waar Lifecoaching 2020, jou bij kan helpen. Ik sta voor jou klaar als coach om je te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, zowel op privé- als werkgebied.

Lees gerust verder en ontdek wat dit voor jou zou kunnen betekenen!

Passende tools en kennis

Loop jij ergens in vast en weet je niet hoe je hieruit moet komen? Ik kijk samen met jou wat ervoor nodig is om jou los te krijgen van je vaste patronen. Door de juiste vragen te stellen kom ik erachter waar de persoonlijke groei voor jou ligt. Het kan zijn dat jouw zelfvertrouwen omhoog moet, je assertiever in de omgang met anderen mag worden of dat jij beter nee wilt leren zeggen. Wat jouw hulpvraag ook is; ik bied jou passende tools en kennis om jouw potentieel te ontplooien op de weg naar succes.

Coachingstraject op maat

Wil jij werken aan jouw persoonlijke zelfontwikkeling? De eerste stap zetten om te veranderen is vaak het moeilijkst. Aangezien je hier bent beland heb jij deze stap al gezet! Ik bied jou een behandeling op maat waarbij jij en jouw hulpvraag centraal staan. Het aantal sessies en de werkmethoden worden volledig op jou aangepast. Ik plan graag een kennismakingsgesprek met jou in om jouw hulpvraag en wensen te bespreken, hierbij kan ik je een inschatting geven van het aantal sessies dat benodigd zullen zijn.

In een reeks aan sessies van een uur werken we samen naar jouw persoonlijke doel op het gebied van zelfontwikkeling toe. Ik leid je de weg naar zowel persoonlijk als professioneel succes!

Neem contact met mij op

Als persoonlijke ontwikkelingscoach sta ik graag voor jou klaar met een passend traject. Heb je vragen of wil je graag kennis met mij maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op door te bellen naar 06-26587291 of plan direct een kennismakingsgesprek in via deze website. Ik zie je graag snel!

bottom of page