top of page

Coming Soon in May 2023

Snel hulp nodig laat
je mail adres achter

Thanks for submitting!

Mentale hulp bij een chronische ziekte

Heb jij last van klachten als gevolg van fibromyalgie of reuma? Bij Lifecoaching 2020 bied ik, Joke Foks, jou passende mentale hulp bij deze chronische ziekten. De pijnklachten die bij deze ziektes horen kunnen jouw leven behoorlijk op zijn kop zetten. Door mijn persoonlijke begeleiding help ik jou om beter om te gaan met je klachten en hier een goede weg in te vinden.

Haal meer uit je leven

Als coach voor chronisch zieken kan ik jou de juiste ondersteuning bieden bij onder andere reuma en fibromyalgie. Hierbij wordt reuma in de breedste zin van het woord bedoeld, dus ook artrose behoort hierbij. Ik bied jou geen behandeling tegen chronische pijn, maar kan jou wel voorzien van ondersteuning en begeleiding om beter om te gaan met jouw klachten.

Mijn begeleiding wordt helemaal op jou en jouw levensfase afgestemd. Het maakt niet uit in welke fase van het leven je zit; ik bied jou graag de juiste kennis en tools om je zo goed mogelijk te helpen om meer uit je leven te halen. Iedereen is welkom bij mij!

Coaching op maat

Je mag altijd aankloppen bij Lifecoaching 2020 voor hulp bij jouw chronische ziekte. Ik bied jou een behandeling op maat waarbij jij en jouw hulpvraag centraal staan. Het aantal sessies en de werkmethoden worden volledig op jou aangepast. Ik plan graag een kennismakingsgesprek met jou in om jouw hulpvraag en wensen te bespreken, hierbij kan ik je een inschatting geven van het aantal sessies dat benodigd zullen zijn.

Neem contact met mij op

 Ik stem mijn behandelplan volledig af op jou en jouw wensen. Heb je vragen of wil je graag kennis met mij maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op door te bellen naar 06-26587291 of plan direct een kennismakingsgesprek in via deze website.

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
bottom of page