top of page

Wat is een lifecoach/levenscoach?

Wikipedia zegt een begeleider van vooral gezonde mensen die positieve verandering in hun leven willen.


Ik begeleid naast gezonde mensen ook mensen die worstelen met een onzichtbare aandoening, dus de uitleg van Wikipedia is niet compleet.

Wat wel klopt is dat ik je graag help om positieve verandering in je leven aan te brengen. En dat wil echt niet zeggen dat je altijd positief moet zijn.Als lifecoach/levenscoach houd ik mij bezig met levensvragen en help je bij je persoonlijke ontwikkeling. Samen komen we erachter hoe jij je doel bereikt. Ik begeleid je bij het doel dat jij stelt. Ik vertel je dus niet voor welk doel je moet gaan. Er zijn geen pasklare antwoorden want wat voor de jou werkt hoeft niet te werken voor de ander.


Als lifecoach/levenscoach kan ik je helpen bij het maken van keuzes en het verwerken van gebeurtenissen in je leven, bijvoorbeeld bij ziekte, rouw, afscheid, werk, liefde en verandering.


Jij bepaalt hoe snel het gaat en hoe vaak je contact wilt hebben. Wat er besproken wordt is en blijft vertrouwelijk. Ook als je baas de opdracht geeft deel ik alleen waar jij toestemming voor geeft.


Het is belangrijk dat er een klik is met je lifecoach/levenscoach, je moet elkaar kunnen #vertrouwen want alleen dan kun je het gewenste resultaat bereiken.
35 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page