top of page

Hoe zit het met jou eigenwaarde?Jezelf wegcijferen, niet eerst denken aan wat het met of voor jezelf doet, herken jij dit bij jezelf dan is er een grote kans dat jij je eigenwaarde niet echt hoog hebt ingeschat.


Zelf gaf ik alles en iedereen vaak mijn eerste aandacht, zonder er over na te denken of het voor mij wel goed was.

Alle ballen hooghouden ook iets om goed over na te denken, het haalt jezelf naar beneden in plaats van dat het je helpt, perfectie bestaat niet.

Het duurde best lang voor ik doorkreeg dat het niet alleen om zelfvertrouwen en assertief zijn draait. Ik had de zin voor jezelf opkomen verkeerd begrepen.

Gelukkig kun je leren om je eigenwaarde te vergroten of te verkleinen.Onderschatten en overschatten het heeft beide invloed op hoe je je leven leeft. Ik kies ervoor om het mijne zo te leven dat ik er blij en gelukkig van wordt. Natuurlijk overschat of onderschat ik mijzelf nog wel eens, maar nu weet ik dat het erbij hoort en dat zolang je jezelf maar op de juiste waarde weet te schatten het leven lichter en plezieriger wordt.


Hoe zit het met jou eigenwaarde?

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Doen

Comments


bottom of page